Ons team kan putten uit jarenlange ervaring in de tentoonstellingsbouw. Zowel nationaal als internationaal zijn wij actief op diverse beurzen en tentoonstellings-locaties. Als geen ander weten wij wat uw belangen zijn aan een beursdeelname. Al onze energie is er daarom op gericht, om U als klant zijnde, te laten slagen in uw opzet.

Communicatie

Goed luisteren elimineert communicatie storingen. Bij de hectiek van beurzen, zijn goede afspraken een must. Onze contactlijnen zijn daarom kort. Direct de juiste persoon op de juiste plaats. Een vakbekwaam team met ieder zijn discipline.
Handdruk

U kiest uw relatie met zorg. Mensen leren elkaar met de jaren steeds beter kennen, waardoor het vertrouwen ontstaat. Een half woord van u, is dan voor ons genoeg. Graag investeren wij in een langdurige relatie. Dat is de basis, waarin wij u het beste kunnen dienen.

Ons team

Wij hebben een krachtige ploeg mensen ter realisatie van uw beursstand. Ons eerste doel is een stipte levertijd en maximale aandacht voor de realisatie. Samen met u een project klaren, een partnerschap in volle kracht.

Ontwerp

Een uitgedacht, sprekend en betaalbaar ontwerp na het goed beluisteren van uw wensen en ideeën. Een doeltreffend ontwerp, op maat gesneden.

Copyright Rouvoet en Renes bv